Versterkt de groene uitstraling

Landschapsaannemer

De uitstraling van het groen rond je bedrijf is net zo belangrijk als de functionaliteit ervan. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp en de aanleg van je functioneel groen. Van advies tot onderhoud, wij hebben ervaring met de aanleg van je volledige omgeving.

Een natuurlijke meerwaarde

Boomverzorging

Bomen hebben een grote waarde voor de natuur en indrukwekkende uitstraling op de omgeving. Boomverzorging houdt je bomen gezond. Bij het snoeien hebben we aandacht voor de belangen van je bedrijf: de toelevering mag niet gehinderd worden. En vanzelfsprekend werken we voor onze boomverzorging steeds volgens de actuele veiligheidsnormen.

Scholen, woonzorgcentra, KMO's en industrie

Groenonderhoud

Veiligheid staat steeds voorop, zowel tijdens het uitvoeren van groenonderhoud als gebruik van je groenomgeving. Dankzij onze keuze voor de modernste materialen en technieken ligt de geluidsdruk bovendien veel lager dan vroeger.

Extensief en intensief

Groendaken

Een extensief groendak heeft een isolerende en energiebesparende functie, beschermt de dakbedekking en zorg voor regenwaterretentie. Maar een groendak is ook vooral mooi en versterkt de uitstraling van het gebouw. Met een intensief groendak kies je bovendien voor een groene oase op het dakterras van je bedrijf.

Wens je meer informatie?

Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen!

54b
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie